Heeft u vragen? Bel: 078-614 81 48

Algemeen

 

BTD is in november 1982 opgericht door Leo van Veen als ‘Sleutel- & Slotenhuis Dordrecht’. Door de overweldigende vakkennis en ons hoge serviceniveau, groeide de zaak uit tot meer dan alleen een sleutelspecialist. De vestiging aan de Voorstraat werd daarom al snel te klein.

Drie jaar later openden wij onze deuren aan de ’s Heerboeijenstraat, onder de naam BeveiligingsTechniek Dordrecht (BTD). Want naast sleutels en sloten, konden klanten voor een complete beveiliging bij ons terecht. Vanwege ruimtegebrek besloten we in mei 2000 wederom te verhuizen: nu naar onze huidige locatie aan de Merwedestraat 257-261 in Dordrecht. Een plek die bovendien beter bereikbaar is en voldoende gratis parkeerplekken biedt.

BTD is nog steeds dé specialist op het gebied van beveiligingen. U kunt bij ons terecht voor onder meer mechanische en elektronische beveiliging, (auto)sleutels, sloten, kluizen en safes. We hebben gedegen up-to-date vakkennis en een servicegericht team, gecombineerd met producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo bieden wij u altijd een oplossing op maat, binnen de afgesproken tijd.

Deze website is ontwikkeld door Internetbureau Avant Internet, Dordrecht