Heeft u vragen? Bel: 078-614 81 48

Nationaal Centrum voor Preventie


Nationaal Centrum voor Preventie

 

BeveiligingsTechniek Dordrecht is door het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) erkend en in het bezit van BORG-certificaten (elektronisch en mechanisch). Zo weet u zeker dat voldaan is aan alle kwaliteitseisen die de overheid en verzekeraars stellen aan de beveiligingsmaatregelen, de gebruikte producten en materialen.

Voor meer info omtrent regelgeving en certificering kunt u een kijkje nemen op de website van Kiwa FSS.

Wat kunt u zelf doen om inbraak te voorkomen? Een paar tips:

Sleutelbeheer en -gebruik
Zorg dat alleen bevoegde personen in het bezit zijn van een sleutel en dat reservesleutels goed worden opgeborgen. Met bijvoorbeeld een Mul-T-Lock sluitplan weet u precies wie welke sleutel heeft en toegang heeft tot welke deur. Kopiëren van een Mul-T-Lock sleutel kan alleen met een certificaat, waardoor u altijd controle houdt over uw sluitplan.

Afsluitprocedure
Maak duidelijke afspraken over de afsluitprocedure en het inschakelen van het alarmsysteem aan het eind van de werkdag of bij het verlaten van het pand.

Beveiligingsverlichting
Een inbreker wordt niet graag gezien. Plaats daarom beveiligingsverlichting – bij voorkeur in een slagbestendige behuizing – aan donkere gevels. Het licht kan met een schemerschakelaar of bewegingssensor automatisch worden ontstoken en gedoofd.

Buren en omwonenden
Maak met buren en omwonenden afspraken over het in de gaten houden van uw pand. Doe dit zo mogelijk in overleg met de politie.

Opklimmogelijkheden
Probeer ‘opklimmogelijkheden’ voor de inbreker tot een minimum te beperken. Laat bijvoorbeeld geen afvalcontainer of lege pallets tegen de achtergevel staan. Dit vermindert ook de kans op vandalisme en brandstichting. 

Deze website is ontwikkeld door Internetbureau Avant Internet, Dordrecht