Heeft u vragen? Bel: 078-6148148

autosleutels

Vroeger meestal gewoon nog een standaard profielsleutel, maar dan voor het starten van de auto.

Tot midden jaren 90 bestond de diversiteit alleen nog uit wat verschillende profielen. Sommige fabrikanten als Simplex, Tibbe en enkele luxe automerken hadden wel al meer bijzondere en wat moeilijker te dupliceren sleutels, maar het bleef allemaal mechanisch.

In 1995 is er met de introductie van de startonderbreker in Nederland al veel veranderd. Sinds 1998 is deze elektronische startonderbreker binnen de Europese Unie zelfs verplicht op iedere nieuwe geregistreerde auto. De meesten auto eigenaren waren zich er niet van bewust omdat de sleutel er gewoon nog hetzelfde uitzag. De elektronica werd in veel gevallen meegesmolten in de kunststof kop van de sleutel.

Vanaf begin af aan is ons bedrijf BTD in alle ontwikkelingen meegegaan en konden wij de meeste transpondersleutels voor u dupliceren of repareren.

Ondertussen weten we allemaal wel dat er de laatste 20 jaar heel veel veranderd is in de autosleutelwereld. Functionaliteiten nemen toe en vandaag de dag is de sleutel in de broekzak al voldoende om de auto te kunnen openen en er mee weg te kunnen rijden.

Ook in deze technieken blijven wij uiteraard geheel bij, zowel door middel van investeringen in machines als in uitdagende trainingen.

Toch horen we nog vaak, oh doen jullie dat ook? Had ik het maar geweten, bij de dealer was ik hiervoor €XXX,- en een hele dag de auto kwijt!

Het antwoord hierop is in 85% van de gevallen ja en inderdaad vaak veel sneller én een stuk goedkoper.

Zowel Berivan als ik (Sander) zijn beiden getraind en dagelijks helpen wij zowel particulieren als dealers en garagebedrijven aan nieuwe transpondersleutels, sleutelkaarten, proximitysleutels, keyless sleutels, Mercedes IR sleutels, losse remotes enz.

Met trots kunnen wij meedelen, dat wij zowel een Silca Smart Pro, OBD Star MK70, Xhorse Key Tool Plus,Triax Pro, Unocode Pro als nog talloze kabels, verlopen, batterij- en frequentietesters, transponders en een complete soldeerbank ter beschikking hebben. Ook de voorraad complete autosleutels en behuizingen groeit met de dag. Momenteel kunnen wij al voor 500+ verschillende modellen auto's de passende remote direct uit eigen voorraad pakken en voor u inprogrammeren. Indien nodig aan onze eigen 125A garagelader met diagnose ondersteuning.

Heeft u interesse of wenst u verdere informatie? U kunt hiervoor contact opnemen met Berivan of Sander en we helpen u graag verder.